Image
Top
Meny

May Elisabeth

På telefon 820 99 339 treffer du May Elisabeth

Jeg kan hjelpe deg med å rense hus, steder eller deg selv for energier/ånder som ikke skal være der. Jeg kan balansere energier om det har blitt en ubalanse, sånn at hjemmet ditt eller andre steder igjen blir gode steder å være. Det hender ganske ofte at det oppstår en ubalanse i energiene av forskjellige årsaker. Dette kan oppleves på flere måter som uro, stress, vanskelig å få sove, eller motsatt, en veldig tretthet.

Jeg kan også veilede eller være til hjelp i ulike spørsmål eller problemstillinger. Jeg bruker da mitt klarsyn, men bruker også kort og pendel om det kjennes riktig i dette arbeidet.

Jeg har arbeidet spirituelt og renset hus og steder i over 25 år og klarer som regel å fjerne de uønskede energiene og gjenopprette fred og ro. Jeg har fått mange, mange tilbakemeldinger om at nå har vi det godt hjemme og huset oppleves som et trygt sted man kan slappe av, og da er jeg fornøyd og glad.
Åndeverden har alltid vært synlig for meg og jeg kjenner ingen virkelighet der ånder/energier ikke er til stede så åndeverden er en verden jeg kjenner veldig godt.

Jeg er utdannet innen helse og jobber i et omsorgsyrke, men jeg er også utdannet akupunktør i bunnen og har jobbet med det tidligere. Mindfulness og healing er også stor del av livet og jeg hjelper så gjerne om noen trenger det. Healing er en fantastisk ting som ikke er avhengig av hverken tid eller sted. Den kan sendes frem i tid som en lykkeønskning på veien, eller sendes tilbake for å lege en situasjon som har oppstått eller lignende. Den kan selvsagt også brukes til fysiske plager.

Min livsfilosofi er ganske enkelt at vi bør søke å være godt for hverandre. Hjelpe hverandre der vi kan. Og kanskje kan jeg hjelpe akkurat deg.

Test meg da vel: 820 99 339