Image
Top
Meny

Referanser

”Jeg ble anbefalt Liv da jeg hadde rotet bort lommeboken min.  Hun påsto at den lå ”der solen skinte inn på setet i bilen”. Jeg nektet plent da jeg ikke hadde brukt bilen på en uke, men hun holdt på sitt.  Etter litt frem og tilbake, ga jeg etter og sjekket bilen. Og der, i en strime av sollys, lå lommeboken.  Jeg er målløs!!”

Eva Sæther.

“Jeg har ringt team eth av og til opp gjennom årene og vil rose alle sammen. Dere er de mest treffsikre og skikkelige folk jeg har vært borte i noen gang.”

Knut, Oslo.

“Det som har blitt spådd meg av Elisabeth og hennes medarbeidere, ja, det har faktisk skjedd, selv om jeg ikke har hatt noen tro på det der og da. Svarene har virket usannsynlig, men virkelighet har det blitt. Er de evig takknemlig for veiledning til å tenke selv, velge selv og utvikle meg selv under rask, men grundig spådom. Skriver denne mailen for å takke for at dere er der når jeg trenger dere.”

Aase, skorpion 1957

Nå har det gått to måneder og jeg er fortsatt røykfri. Tenker på røyk i ny og ne, men tanken forsvinner fort så healingen hjalp virkelig. Så atter en gang tusen hjertelig takk.

Anonym

Tusen takk for veiledning til eksamen og at du sa side 96 til eksamen den minste boka. Helt utrolig. Takk igjen, fikk full pott av din veiledning på eksamen der jeg druknet av 8000 sider pensum tidligere.
Nå er du lagret på min tlf som den flinke spådamen..

Hilsen lykkelig student

“Jeg har de siste 10 årene, ved veiskiller i livet, brukt Eth som min spåkone. For det første spør hun lite, hun tar inn spørsmålet og grovtrekkene i livet mitt selv (situasjonene har variert svært fra karriere og rettssaker til kjærlighet) før jeg får prate. For det andre er hun ærlig (selv om jeg da ikke alltid har fått det svaret jeg har ønsket) og det er jo hensikten. Sist og ikke minst: Det hun spår, det skjer! Jeg kan anbefale henne på det varmeste.”

– H. Andersen, Oslo, 32 år.

“Elisabeth har spådd meg i en årrekke og har til dags dato ikke tatt feil noen gang. Hun er utrolig treffsikker, både på kort og lang sikt. Hun ser alt fra de utroligste detaljer til helheten i det meste. Hun har videre spådd meg på de fleste områdene i livet og har virkelig hjulpet meg. Jeg kan anbefale Elisabeth på det varmeste, kjenner ikke til noen som er mer treffsikker eller bedre.”

– Grethe, 37 år.

“Ett år er snart omme. Ett år som jeg var forberedt på en del viktige valg. Ett år med masse glede som jeg bare ikke kunne tro var sant da du Elisabeth spådde at det skulle hende meg. Det viste seg imidlertid at du fikk rett – gang på gang. Mine valg hadde vært vanskelige å ta om det ikke hadde vært for de råd og veiledninger som jeg har fått hos deg. Disse rådene kunne du trygt gi meg på grunnlag av hva din klarsynthet var i stand til å se. Jeg må si at jeg er meget imponert over dine evner. Du har hjulpet meg mer enne du aner. Det er rart at et telefonnummer med et behagelig vesen i andre enden av telefonrøret skal kunne gi meg så mye trygghet og sinnsro. Jeg setter stor pris på deg – det er ikke rart at man blir glad i deg selv om jeg ikke har truffet deg. Du oser av varme og medmenneskelighet som sammen med din klarsynthet kan gi oss medmennesker mer enn du kanskje er klar over selv? Jo, det vet du vel så klarsynt som du er :-). På grunnlag av mine egne erfaringer med den spåtjenesten du tilbyr, vil jeg ikke ha noe som helst problemer med å anbefale deg til andre.”

– Tone, 35 år.

“Mine erfaringer med deg, eth, og de som jobber på dine linjer, er svært gode når det gjelder å spå meg det som senere viser seg faktisk å skje.”

– Anne M., 1950- modell.

“Elisabeth virker dyktig og sikker på det hun gjør, samtidig som hun er ydmyk. Ivaretagende med mye menneskekunnskap. Kjempe-effektiv på teletorg.”

– Merete, 41 år.

“Jeg er entreprenør og bruker spåkonen Elisabeth som rådgiver før avgjørelser. Først var det kun av nysgjerrighet, men det viste seg raskt at jeg både har spart og tjent penger ved å følge hennes råd.”

– Knut Tore, 56 år.

“Liv introduserte meg for runer og kunsten å spå i dem for ca. 10 år siden. Siden den gang har hun en rekke ganger spådd meg både i forhold til konkrete spørsmål og problemstillinger, samt på generell basis. Det runene sier har hjulpet meg ved veivalg i livet, de forutser hendelser jeg ikke selv kan se, hva jeg bør legge vekt på og så videre. Runelesning er ikke bare en (til tider skremmende) sikker spådomskunst, de hjelper meg også til å åpne for egen intuisjon. Selv om jeg nå også selv spår i runer, benytter jeg enhver anledning til å la Liv lese runene for meg. Jeg har stor respekt for hennes kunnskaper og intuisjon innen dette!”

-Synnøve.

Hun er tydelig og treffsikker med sin runelegging. Hun har spådd meg mange ganger over flere år, og det har stemt godt. Hun anbefales på det sterkeste.”

– Lisbeth.

Kjære Elisabeth. Du er fantastisk!

Etter en samtale med deg, hvor du fortalte meg det du så for meg, hadde jeg nesten problemer med å tro det, for jeg var redd for å lure meg selv til å tro på noe som kanskje aldri ville skje! Men kjære, kjære Elisabeth…alt det du sa var riktig, alt snudde som du sa, og nå skal jeg følge de råd du gav meg videre, for jeg vet at det du sier, det stemmer! Aldri hadde jeg trodd at jeg skulle oppleve en så lett dag som i dag, og aldri hadde jeg trodd jeg skulle få en ny sjans, som du sa, men det har skjedd!!! Jeg er så glad jeg ringte deg…du gav meg en indre ro, lindret min uro og gav meg håp, som ble innfridd. Du må aldri slutte med dette, dette er din gave og du må bruke den! Takk for at du gav meg et innblikk i den gaven, det vil aldri glemmes! Du har evner jeg ikke kan forstå, men som jeg i dag bare nyter!

Varme klemmer fra Anette!